סדנאות

סדנת קוקדמה – כדורי טחב יפניים – עם סחלבים

סדנאות

סדנת קוקדמה – כדורי טחב יפניים – עם סחלבים

סדנת קוקדמה – כדורי טחב יפניים עם סחלבים 

בהנחיית רעות אגם

סדנת קוקדמה עם סחלבים :
במפגש הסחלבים אנחנו מזמינים גם את מי שעבר אצלנו סדנה והכין קוקדמה בצורה המסורתית שלה. וגם את מי שמוכן לצלול ישירות לתוך עולם הסחלבים בכדורי הטחב.

הקוקדמות הן פלנטות חיים ירוקות, צמחי בית מרתקים שלא צריכים אדנית או עציץ. הן מגיעות משורשי התרבות היפנית מפילוסופיית הוואבי סאבי המקדשת את היופי שבחוסר השלמות… ומלמדות אותנו לשנות את תפיסתנו לגבי גינון ביתי, ולהיעזר בצמחים, מים, אדמה דשנים ואדמה בלבד בכדי להכניס פנימה אלינו לבית, לסטודיו או לכל חלל שנבחר… פיסה מהטבע. את הקוקדמות ניתן לתלות בדרכים שונות בחלל בו אנו בוחרים וליצור גינת אוויר קטנה וקסומה!

בסדנה אנחנו מזמינים אתכם להגיע וללמוד איך יוצרים קוקדמה, את כל הטכניקה החל מתערובת השתילה המתאימה, דרך תהליך ה–Nearai שטיפת שורשי הצמח, ועד ליצירה במו ידיכם של שתי קוקדמות מופלאות עם סחלבים.
יחד נגע בחומרים וכלים מעניינים המגיעים בצורתם הטבעית אלינו – טחבים, צמחי אוויר שונים, זרעים, תערובת שתילה וסחלבים כמובן. נלמד כיצד להרגיש אותם מקרוב ולהאריך את ימי חייהם.

הצטרפו אלינו לזמן של קסם ויצירה, מלאכת יד, מגע עם אדמה וצמחים וביחד נברא לנו עולמות קסומים, חיים וצומחים!

עם מה תצאו מהסדנה שלנו?

קוקדמת סחלב מהממת
תחתית חרס להנחה
מתלה לתלייה מהאוויר
ספרון הוראות טיפול והנחיות
מבחר עשיר של חומרי גלם טבעיים להכנת הקוקדמה
משך הסדנה כשעתיים ומתאימה לכל אחד ואחת מגיל 12 ומעלה.

בסדנה אנו מזמינים כל אחת ואחד ליצור בידיו כדור חי ונושם הנקרא קוקדמה. הקוקדמה היא פלנטה של חיים שנולדה בשורשי התרבות היפנית, ומכילה את עקרונות הוואבי סאבי – אסתטיקה המקדשת את היופי שבלא גמור או מושלם ומניחה על הבמה את הסדוק, שביר, לא מעוגל, בעל הקמטים והעירום.

 

בסדנה נבטא את עצמנו דרך האדמה, נגע בה, ניצוק ממנה כדורים ונלמד לשתול בהם צמחים חיים ולעבוד עם מרבדי הטחב הירוק וחומרי גלם טבעיים נוספים. את הקוקדמות נכין ממבחר צמחים עשיר המתאימים לכל חלל וסוג תאורה, הסדנה היא סדנה מקצועית ובה נלמד אודות שיטת הגינון ואופן הטיפול בצמחים השונים.

 

הקוקדמה קוראת לנו לפרוץ את תבנית החשיבה הקיימת לגבי עיצוב וגינון.. את הקוקדמות ניתן לתלות בדרכים שונות בחלל בו אנו בוחרים וליצור גינת אוויר קטנה וקסומה! הצטרפו אלינו לזמן של קסם ויצירה, מלאכת יד, מגע עם אדמה וצמחים וביחד נברא לנו עולמות קסומים, חיים וצומחים!

 

 

סדנא חד פעמית ביום  שישי 21.3.25 בשעות 10:00-12:00

עלות הסדנה- 295₪

 

להרשמה 09-9778801

 

מוזמנים להתרשם בפייסבוק ובאינסטגרם

10:00-12:00

שתפו עם אנשים שיעניין אותם

גלריה

אולי יעניין אותך גם